Kako da pomognem?

Najjednostavniji način pomoći korisnicima je slanjem SMS poruka na namenski dodeljeni broj. Svaki od korisnika ima različiti broj koji treba uneti u teskt poruke i poslati na broj 2407. Cena, odnosno vrednost poruke je 200 dinara. Nakon izvršene donacije, svakom donatoru stiže potvrda o izvršenoj uplati. Slanjem SMS poruke na 2407 sa brojem 1 donacija se uplaćuje direktno na račun Fondacije, čime se omogućava nesmetan rad Fondacije i plaćanje tekućih troškova.

1. Uplatom na dinarski račun

Svaki Korisnik ima svoj posebni dinarski račun na koji možete da uplatite donaciju. Na pojedinačnom profilu svakog od korisnika nalazi se dinarski broj računa. Nakon što izvršite uplatu sledećeg jutra na sajtu www.fondacija.rs možete videti potvrdu uplate sa iznosom koji ste donirali.

2. Uplatom na devizni račun

Svaki korisnik ima svoj posebni devizni račun na koji možete da uplatite novac. 
Na pojedinačnom profilu korisnika nalazi se devizni broj računa. Nakon što izvršite uplatu na sajtu www.fondacija.rs možete videti potvrdu uplate u roku od tri radna dana sa iznosom koji ste donirali u dinarskoj protivvrednosti.

 

INSTRUCTION FOR CUSTOMER TRANSFERS IN EUR

INSTRUKCIJE ZA PLAĆANJE U VALUTI EUR: 

 

Intermediary (posrednik):

BCITITMM

INTESA SANPAOLO SPA MILANO, ITALY

 

Account with institution (račun kod institucije):

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

BANCA INTESA AD, BEOGRAD MILENTIJA POPOVIĆA 7B BEOGRAD, REPUBLIKA SRBIJA

 

Beneficiary (korisnik):

Devizni račun i IBAN izabranog korisnika

FONDACIJA - HUMANOST BEZ GRANICA, KARAĐORĐEV TRG 22

Beograd (Zemun) Republic of Serbia

 

NAPOMENA: Ukoliko želite da izvršite plaćanje u nekoj drugoj valuti molimo Vas da nas kontaktirate. 

 

3. Uplatom preko Interneta 

Uplata preko Interneta se vrši platnim karticama preko "e-commerce" servisa Intesa banke. Omogućeno je korišćenje "Maestro", "Visa", “American expres” i "Master card" platnih kartica ili preko PayPal platforme.

 
Fondacija "Humanost bez granica" – Vladimir Vučetić | Ljutice Bogdana 1a 11000 Beograd | 065/240-2407; 011/240-2407 | PIB: 109849156 | MB: 28829949 | ŠD: 9499/9002 | www.fondacija.rs