Kako se postaje korisnik?

Humanitarna fondacija BUDI SREĆAN ima za cilj da pomogne lečenje obolelih, ustanovama i udruženjima koji se bave obrazovanjem kao i pomoć ugroženim porodicama na teritoriji Republike Srbije, a pri tom im je potrebna pomoć za normalno funkcionisanje.

Korisnik Fondacije postaje se veoma jednostavno.

Potrebno je ispuniti sve navedene uslove u Pravilniku. Zatim popuniti zahtev i kompletnu dokumentaciju iz Pravilnika dostaviti lično ili putem pošte. Nakon provere da li korisnik ispunjava uslove potpisuje se ugovor i od tog trenutka počinje sakupljanje sredstava.
Ugovor sa Fondacijom Budi srećan za lečenje obolelih se potpisuje samo u prostorijama Fondacije. Kada je u pitanju pomoć obrazovnim i kulturnim ustanovama i udruženjima Ugovor se može potpisati i slanjem overenog i od strane ovlašćenog lica potpisanog ugovora putem pošte.
 

 

U slučaju da su ispunjeni svi uslovi Korisnik potpisivanjem ugovora dobija svoj sms podbroj i u okviru Fondacije otvaraju mu se poseban dinarski i devizni račun za uplate i sakupljanje sredstava putem SMS-a.

Postoji više načina sakupljanja sredstava:

1. Slanjem SMS poruke na humanitarni broj 2407
Slanjem SMS poruka sa odgovarajućim brojem za bilo kog Korisnika na broj 2407. Vrednost poruke je 200 dinara.
Svi operateri su se odrekli zarade.
PDV se ne naplaćuje. 

2. Uplatom na dinarski račun
Svaki Korisnik ima svoj posebni dinarski račun na koji se može uplatiti novac. 

3. Uplatom na devizni račun
Svaki Korisnik ima svoj posebni devizni račun na koji se može uplatiti novac. 

4. Uplatom preko Interneta 
Uplata Korisniku preko Interneta se vrši platnim karticama preko "e-commerce" servisa Intesa banke. Novac se može uplatiti "Maestro", "Visa", “American expres” i "Master card" platnim karticama. 
 

Na portalu je u svakom trenutku vidljivo koliko novca je uplaćeno, koliko je potrošeno i u koje svrhe, kao i koliko novca je još potrebno da bi se dostigla ukupna tražena suma.

Kada se sakupi sav potreban novac, on će biti prebačen na račun ustanove ili kompanije u svrhu ostvarivanja cilja sakupljanja sredstava.

pravilnik - ustanove                                        

zahtev - ustanove

pravilnik - deca

zahtev za lečenje bolesne dece

 

 

 
Fondacija "Budi srećan" – Vladimir Vučetić | Ljutice Bogdana 1a 11000 Beograd | 011/240-2407 | PIB: 109849156 | MB: 28829949 | ŠD: 9499/9002 | www.budisrecan.rs